PITAJTE STRUČNJAKE MEDICOR-a

Veoma često, u svakodnevnom životu, zasuti smo različitim informacijama, po nekad ne baš dobro objašnjenim,  nekada neproverenim, delikatnim, uznmirujućim, a iznad svega odnose se na zdravlje ljudi, svih nas i tada nastaje nedoumica, gde i kako proveriti informaciju, gde i kako dobiti pravi odgovor koji neće tražiti dodatnu proveru.

Poseban segment ove i ovakve priče je kada se suočimo sa nekim našim, ličnim tegobama, ili neko od naših najbližih. Lekar kome se obratimo sa punim poverenjem, često i mimo svoje volje, nije u mogućnosti da Vam se posveti onoliko koliko bi Vama bilo prihvatljivo zbog drugih pacijenata koji su ispred ordinacije a koji takođe imaju izvesne zdravstvene probleme.Ne znajući gde i kako da nađete odgovor na Vaša pitanja i zabrinutost i strepnje, posegnete za ” sveznjućim” kompjuterom ali tada nastaje ” haos” od ponuđenih odgovora i zaključaka i nije redak slučaj da  neko, ko se na ovakav način informiše, posle pretrage postane još više zabrinut i nespokojan. To je jednostavno zato što kao laik, niste možda u prilici da radite pretragu na najbolji način te dobijete, često opis vrlo retkih bolesti ili stanja ili suprotno tome široku paletu sindroma u kojima stvarno ne možete da se snađete.

Da ne širimo dalje priču, ako imate zdravstveni problem, dilemu, niste sigurni sa odabranim i ponuđenim lekovima od strane nekog lekara koji nije u sistemu Specijalističke ordinacije Medicor ili Vas jednostavno interesuje neka bolesti ili stanje- jednostavno nas nazovite.Naši ljubazni članovi kolektiva će Vam u najskorijem vremenu ponuditi pravog i kompetentnog sagovornika za ooblast koja Vas interesuje ili odmah, oni sami, pri javljanju ponuditi pravi odgvovor.Posebna je priča ako se radi o pacijentu koji je bio na nekom od pregleda kod lekara specijalista u ordinaciji Medicor- uvek smo u prilici da pacijenta povežemo sa doktorom i da se u direktnom kontaktu razmene važne informacije …

konsultacije sa doktorom- provera terapije i opšteg stanja

    [recaptcha]

    Pitanja klijenata

    Urolog mi je predložio da uradim IVU ( intravensku urografiju) a ja sam alergičan na preparate sa jodom. Kaže mi, da može da me medikamentozno pripremi za pregled, bez bojazni za moje zdravlje tokom i nakon pregleda. Da li je u pravu?
    Bila sam na pregledu kod reumatologa i doktorka mi je tom prilikom rekla da imam neku Bekerovu cistu iza levog kolena ( koje me inače i boli). Šta je Bekerova cista i kako se leči?